נטלי מגרלי

ZOOGA

natali.megrali@gmail.com

050-4727301

מנחה: פרופ' עידו ברונו

צלם: עודד אנטמן

איך אפשר לחתוך את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?

עוגה היא קסם, ניסוי כימי שצלח, או שלא. צורה מרקם וטעם – כולם משתתפים בניסוי. לא משנה הגיל או מה הסיבה למסיבה, עוגה היא תמיד חלק מהחגיגה. לעתים מושקעים בה מאמצים רבים כל כך שכמעט חבל לאכול אותה. הפרויקט מתמקד ברגע החיתוך, שבו החוגגים צופים מהופנטים בהרס העוגה השלמה תוך ציפייה לקבל את החתיכה הנכספת.

הפרויקט יוצר דרך אפייה חדשה בתבניות סגורות אשר נותנות לעוגות את תכונתן המיוחדת.

העוגות הנאפות בתבניות ZOOGA טומנות בחובן סוד אשר ייחשף רק בעת החיתוך ויהפוך את שולחן יום ההולדת לג'ונגל מפתיע.